[ad_1]
Alexandru Conovaru, actor în “Groapa”, dezvăluiri despre serialul ce urmează să fie difuzat la Pro Tv!
Alexandru Conovaru, actor în serialul “Groapa”, ce urmează să fie difuzat la Pro Tv, ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv realizat la una din locațiile unde au loc filmările, la Giurgiu, câteva secrete despre noua producție.
Actorul a povestit despre rolul său în serial și nu numai. Alexandru Conovaru spune că va munci vara aceasta și poate va reuși să tragă o fugă la mare, în vacanță pe care și-o programase de ceva timp, alături de familie.
Alexandru Conovaru, actor în “Groapa”: „E interesant când se mai mișcă barca cu tine în timp ce filmezi, mai trece cineva cu șalupa face valuri și ai impresia că e cutremur”
Actorul face naveta până la Giurgiu pentru filmări, însă nu se plânge pentru că îi place foarte tare ceea ce face. În timpul liber, preferă să meargă cu fetița în parc și să se joace FIFA la playstation.
Ce puteți să ne spuneți despre noul serial “Groapa”? Ce se poate dezvălui?
E o poveste cu de toate cât știm până acum. E o poveste despre putere, lupta pentru puterea fiecarui personaj, e o poveste de dragoste, e o poveste despre trădare, deziluzii și multă acțiune. E o atmosferă aparte aici, in Giurgiu, și își va pune amprenta pe povestea serialului, toată atmosfera de aici. Noi suntem la începutul filmărilor, suntem într-o fază incipientă.
Nu au fost încă peripeții?
Încă nu, dar cu siguranță, fiind pe pontoanele de aici…. dar suntem atenți să nu cădem în apă, să nu se întâmple ceva. E interesant când se mai mișcă barca cu tine în timp ce filmezi, mai trece cineva cu șalupa face valuri și ai impresia că e cutremur. Si trebuie să te oprești.
Și despre personajul dumneavoastră?
Personajul meu, Sile Suta, Sile îl cheamă, Suta e porecla, alături de partenerul meu direct, Alexandru Jitea care îl joacă pe Titi Fitil. Cei doi locotenenți ai lui Sandu Vlahu, sunt oamenii buni la toate. Sunt prieteni de când era tânăr, cei mai de încredere care conduc restul clanului cumva. Fără să fac referire la serialul celălalt.
Alexandru Conovaru, prins la filmările serialului „Groapa”: „Am o vacanță programată cu familia, la mare, să vedem cât din ea o să pot să o onorez”
E un personaj foarte interesant pentru că are multe valențe și este destul de versatil pentru că, dacă personajul jucat de Alexandru Jitea, e pus pe “hai să rezolvăm prin forță, să aruncăm în aer pe toată lumea”, al meu încearcă prin diplomație. Dar poate deveni și foarte periculos. Și devine foarte periculos pe parcurs, adică poate să treacă de la un zâmbet cald pe față și să ai încredere în el, să îți scoată ochii fără să schițeze nimic pe fizionomie.
E un rol greu?
Rolurile grele sunt cele mai frumoase, rolurile ușoare nu îmi plac, rolul ușor este intri, spui și pleci. Și nu sunt ușor de făcut nici rolurile ușoare. E un rol în care ai ce să joci și pe parcurs îl descopăr și eu cât ne mai vin episoade și aflăm ce se mai întamplă e plăcut, e o poveste frumoasă și mă bucur că mi se întâmplă.
Așadar vara asta se muncește?
Vara asta se muncește și toamna se muncește.
Vacanță?
Vacanță… eu am o vacanță programată cu familia, la mare, să vedem cât din ea o să pot să o onorez.
Măcar 2-3 zile…
Eu sper mai mult. Sunt 10 zile, la noi în țară, la 2 Mai. Ne trebuie chestia asta, să o facem. Am programat-o de mult timp și a intervenit asta, normal că prioritar. Dar o să vedem, mă duc acolo, mă întorc, naveta cât poate să fie Giurgiu- Mangalia. Cred că te duci pe la bulgari ca să ajungi mai repede. Intri prin Vama Veche și ai ajuns, cred că e mai simplu așa, dar o să văd. Să ajungem acolo.
„Timpul liber al meu înseamnă fetița mea cea mică. Seara, după ce s-a culcat toată lumea, mă pun la playstation și mă joc FIFA”
Cum vă relaxați în timpul liber? Ce înseamnă timp liber pentru dumneavoastră?
Timpul liber al meu înseamnă fetița mea cea mică, aproape 3 ani, cu ea împreună cu alte mămici sau tătici, după ce o iau de la grădiniță mergem prin parc. Te așezi pe bancă, te ridici că plânge din nu știu ce motiv… e complicat, plus să stai să vezi tot felul de mămici/bunici/tătici care spun numele copilului. Auzi un “tati” se întorc toți, ne întoarcem toți că nu mai știi.
Cam asta e timpul liber când nu repet la teatru sau am spectacole, îmi place timpul liber și seara, după ce s-a culcat toată lumea, mă pun la playstation și mă joc FIFA, 20 de minute în care nu mă gandesc la nimic.
Așadar, la jocurile astea nu conteaza vârsta.
La noi băieții nu, să se înțeleagă “noi suntem tâmpiți de mici”. Văd în reacțiile lor cum se raportează la ceilalți, te împinge te trage, le pică mai greu fisa. Fetele nu sunt așa și cred că se păstrează chestia asta, rămâne mult. Infantilismul ăsta… nu scăpăm de el mult timp.
Alexandru Conovaru, despre superstiții
Superstiții?
Aveam o grămadă de superstiții, am scăpat de ele, cu pisica neagră mi-a zis cineva o dată acum vreo 15 ani. Și de 10 ani nu o mai am. Ajunsesem de nu mai conta pisica ce culoare are, nu conta că e neagră, putea să fie vărgată, albă sau cu picățele, eu mă dădeam 3 pași în spate și mai scuipam și în sân. Am ajuns la pragul de paroxism în care eram cu mașina și am dat cu spatele cu mașina. Și am zis “bă, trebuie să ne oprim”, și am zis “dă-o încolo de pisică, astea sunt numai în capul meu”.
Am zis “gata, nu e, nu se întâmplă nimic, nu se întâmplă absolut nimic”. Am eu poate niste superstiții când mă uit la un meci de fotbal sau ceva că știu că atunci a mers bine sau când mă duc cu băieții mei sa vedem Dinamo, că eu sunt dinamovist, și suntem aceiași băieți care avem abonamente acolo. Ăla să stea acolo, ăla să stea aici, atunci a mers bine. Dar nu se întâmplă mereu. Cred că e un fel de rutină, dependență de rutină, nu neaparat o superstiție.
[ad_2]
Source link